Nabeschouwing Peterborough United - Leicester City (1-0) || Championship 2011/2012

Zaterdag 31 maart 2012 - 16:00 uur



In de Championship 2011/2012 neemt Peterborough United het zaterdag 31 maart 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in London Road Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Leicester City (1-0)

Het Championship duel tussen Peterborough United en Leicester City is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 60e minuut dacht Peterborough United op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Taylor. Helaas voor Peterborough United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Peterborough United - Leicester City
Goals
1
0
LIVE Peterborough United - Leicester City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Wissel Peterborough United Wissel E. Sinclair voor T. Barnett Peterborough United
60' Doelpunt Peterborough United Doelpunt P. Taylor met assist van G. McCann Peterborough United
62' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor K. Schmeichel Leicester City
64' Wissel Leicester City Wissel R. Wellens voor S. St. Ledger Leicester City
69' Wissel Leicester City Wissel J. Schlupp voor L. Dyer Leicester City
78' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor C. Alcock Peterborough United
79' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor D. Nugent Leicester City
86' Wissel Peterborough United Wissel D. Kearns voor G. Boyd Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Leicester City
Opstellingen Peterborough United - Leicester City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Peterborough United - Leicester City

Peterborough United en Leicester City treffen elkaar in de 40e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Peterborough United en Leicester City in de Championship vond plaats op 10 december 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Leicester City favoriet. 1 keer wist de ploeg van Peterborough United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Peterborough United. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Peterborough United 0
Winst Leicester City 1
Gelijkspel 2
Totaal 3
Tags
Peterborough United - Leicester City Opstelling Peterborough United Opstelling Leicester City Live Peterborough United - Leicester City Live Peterborough United - Leicester City kijken Peterborough United - Leicester City kijken Live Peterborough United - Leicester City stream Peterborough United - Leicester City Fox Sports Nabeschouwing Peterborough United - Leicester City Uitslag Peterborough United - Leicester City Statistieken Peterborough United - Leicester City Championship 2011/2012 Peterborough United - Leicester City wedden Peterborough United - Leicester City gokken Peterborough United - Leicester City Unibet