Nabeschouwing Peterborough United - Watford (2-2) || Championship 2011/2012

Zaterdag 21 april 2012 - 16:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Peterborough United het zaterdag 21 april 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in London Road Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Watford (2-2)

De Championship 2011/2012 wedstrijd tussen Peterborough United en Watford geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 13e minuut dacht Peterborough United op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Tomlin. Helaas voor Peterborough United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Watford dat via T. Deeney dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Murray dacht na 47 minuten te scoren voor Watford, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 54e minuut scoorde Peterborough United via P. Taylor, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Peterborough United - Watford
2
2
LIVE Peterborough United - Watford 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty Peterborough United Penalty L. Tomlin P. Taylor Peterborough United
26' Doelpunt Watford Doelpunt T. Deeney met assist van L. Doyley Watford
35' Gele kaart Watford Gele kaart voor C. Dickinson Watford
46' Wissel Peterborough United Wissel G. McCann voor T. Rowe Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel K. Ntlhe voor L. Frecklington Peterborough United
47' Doelpunt Watford Doelpunt S. Murray met assist van C. Iwelumo Watford
54' Doelpunt Peterborough United Doelpunt P. Taylor met assist van L. Tomlin Peterborough United
74' Gele kaart Watford Gele kaart voor J. Eustace Watford
75' Wissel Watford Wissel M. Whichelow voor C. Iwelumo Watford
81' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Newell Peterborough United
82' Wissel Peterborough United Wissel C. Coulson voor J. Newell Peterborough United
83' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor K. Ntlhe Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Watford
Opstellingen Peterborough United - Watford

Voorbeschouwing Peterborough United - Watford

Peterborough United en Watford treffen elkaar in de 45e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Peterborough United en Watford in de Championship vond plaats op 29 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Peterborough United favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Watford slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.