Nabeschouwing Portsmouth - Brighton & Hove Albion (0-1) || Championship 2011/2012

Zaterdag 13 augustus 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Portsmouth het zaterdag 13 augustus 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion.

Via de Portsmouth - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Brighton & Hove Albion (0-1)

Het Championship duel tussen Portsmouth en Brighton & Hove Albion is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 45e minuut dacht Brighton & Hove Albion op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Mackail-Smith. Helaas voor Brighton & Hove Albion werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Portsmouth - Brighton & Hove Albion
LIVE Portsmouth - Brighton & Hove Albion 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor T. Ben Haim Portsmouth
25' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel C. Noone voor W. Buckley Brighton & Hove Albion
45' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt C. Mackail-Smith met assist van A. Barnes Brighton & Hove Albion
62' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor L. Bridcutt Brighton & Hove Albion
67' Wissel Portsmouth Wissel D. Kitson voor J. Ward Portsmouth
71' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor L. Varney Portsmouth
71' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor D. Kitson Portsmouth
80' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor H. Hreidarsson Portsmouth
83' Wissel Portsmouth Wissel R. Williams voor H. Hreidarsson Portsmouth
87' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Navarro voor L. Bridcutt Brighton & Hove Albion
88' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Inigo Calderon Brighton & Hove Albion
90' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor L. Lawrence Portsmouth
90' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor L. Dunk Brighton & Hove Albion
90' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor C. Noone Brighton & Hove Albion