Nabeschouwing Portsmouth - Watford (2-0) || Championship 2011/2012

Maandag 2 januari 2012 - 16:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Portsmouth het maandag 2 januari 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Watford.

Via de Portsmouth - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Watford (2-0)

Het Championship duel tussen Portsmouth en Watford is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 54e minuut dacht Portsmouth op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Futacs. Helaas voor Portsmouth werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut moest S. Loach van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Watford verder met een speler minder. H. Mullins dacht na 87 minuten te scoren voor Portsmouth, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Portsmouth - Watford
2
0
LIVE Portsmouth - Watford 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Futacs met assist van L. Lawrence Portsmouth
56' Gele kaart Watford Gele kaart voor C. Dickinson Watford
64' Wissel Watford Wissel C. Iwelumo voor T. Deeney Watford
66' Gele kaart Watford Gele kaart voor A. Mariappa Watford
71' Wissel Watford Wissel J. Eustace voor M. Yeates Watford
79' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor D. Kitson Portsmouth
82' Rode kaart Watford Rode kaart voor S. Loach Watford
83' Wissel Watford Wissel J. Bond voor P. Buaben Watford
87' Doelpunt Portsmouth Doelpunt H. Mullins met assist van L. Lawrence Portsmouth
89' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor M. Futacs Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Watford
Opstellingen Portsmouth - Watford

Voorbeschouwing Portsmouth - Watford

Portsmouth en Watford treffen elkaar in de 25e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Watford in de Championship vond plaats op 19 november 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Watford favoriet. 2 keer wist de ploeg van Portsmouth te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Portsmouth. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.