Nabeschouwing Portsmouth - West Ham United (0-1) || Championship 2011/2012

Zaterdag 14 januari 2012 - 16:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Portsmouth het zaterdag 14 januari 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Ham United.

Via de Portsmouth - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - West Ham United (0-1)

Het Championship duel tussen Portsmouth en West Ham United is geëindigd in een 0-1 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 24e minuut dacht West Ham United op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Noble. Helaas voor West Ham United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut moest D. Norris van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Portsmouth verder met een speler minder.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Portsmouth - West Ham United
LIVE Portsmouth - West Ham United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor D. Kitson Portsmouth
24' Penalty West Ham United Penalty M. Noble W. Reid West Ham United
33' Wissel Portsmouth Wissel E. Huseklepp voor A. Mokoena Portsmouth
43' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor J. Pearce Portsmouth
57' Rode kaart Portsmouth Rode kaart voor D. Norris Portsmouth
73' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor H. Mullins Portsmouth
74' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor K. Nolan West Ham United
75' Wissel Portsmouth Wissel A. Webster voor G. Halford Portsmouth
83' Wissel Portsmouth Wissel B. Mwaruwari voor H. Mullins Portsmouth
84' Wissel West Ham United Wissel H. Lansbury voor J. Faubert West Ham United
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - West Ham United
Opstellingen Portsmouth - West Ham United

Voorbeschouwing Portsmouth - West Ham United

Portsmouth en West Ham United treffen elkaar in de 26e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en West Ham United in de Championship vond plaats op 10 september 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Ham United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is West Ham United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Portsmouth te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Portsmouth. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.