Nabeschouwing Reading - Bristol City (2-0) || Championship 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Reading het zaterdag 22 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Bristol City (2-0)

Het Championship duel tussen Reading en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 2-0 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door M. Loum, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Reading opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het A. Carroll die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Reading.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Reading.

LIVE Reading - Bristol City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Doelpunt Reading Doelpunt M. Loum met assist van T. Ince Reading 1-0
56' Wissel Bristol City Wissel T. Conway voor N. Wells Bristol City
57' Wissel Bristol City Wissel A. Weimann voor J. Williams Bristol City
57' Wissel Bristol City Wissel C. Martin voor A. Semenyo Bristol City
65' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor T. Conway Bristol City
68' Wissel Reading Wissel S. Long voor L. Joao Reading
70' Wissel Bristol City Wissel C. Pring voor J. Dasilva Bristol City
76' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor C. Pring Bristol City
78' Gele kaart Reading Gele kaart voor A. Baba Reading
82' Wissel Bristol City Wissel A. King voor Z. Vyner Bristol City
87' Wissel Reading Wissel N. Abbey voor J. Hoilett Reading
88' Wissel Reading Wissel A. Carroll voor Y. Meite Reading
90' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor C. Martin Bristol City
91' Gele kaart Reading Gele kaart voor M. Loum Reading
94' Doelpunt Reading Doelpunt A. Carroll met assist van S. Long Reading 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Bristol City
Opstellingen Reading - Bristol City
De opstellingen van Reading en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Reading - Bristol City

Reading en Bristol City treffen elkaar in de 17e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Busby en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Bristol City in de Championship vond plaats op 9 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol City. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Reading favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Bristol City slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Reading 12
Winst Bristol City 8
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 10e positie staat, terwijl we Bristol City terugvinden op de 12e plaats.