Nabeschouwing Reading - Peterborough United (3-2) || Championship 2011/2012

Dinsdag 29 november 2011 - 21:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Reading het dinsdag 29 november 2011 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United.

Via de Reading - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Peterborough United (3-2)

Het Championship duel tussen Reading en Peterborough United is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Peterborough United op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Rowe. Helaas voor Peterborough United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Reading dat via S. Church dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Le Fondre dacht na 78 minuten te scoren voor Reading, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Reading via H. Robson-Kanu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Peterborough United via E. Sinclair de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Reading - Peterborough United
3
2
LIVE Reading - Peterborough United 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Peterborough United Doelpunt T. Rowe met assist van G. McCann Peterborough United
24' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. McAnuff Reading
27' Doelpunt Reading Doelpunt S. Church met assist van J. Kébé Reading
42' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor L. Tomlin Peterborough United
46' Gele kaart Reading Gele kaart voor K. Gorkss Reading
61' Wissel Reading Wissel A. Le Fondre voor S. Church Reading
61' Wissel Reading Wissel H. Robson-Kanu voor J. Karacan Reading
68' Gele kaart Reading Gele kaart voor M. Leigertwood Reading
69' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor T. Kennedy Peterborough United
78' Doelpunt Reading Doelpunt A. Le Fondre met assist van J. Kébé Reading
80' Doelpunt Reading Doelpunt H. Robson-Kanu met assist van M. Leigertwood Reading
85' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor G. Boyd Peterborough United
89' Wissel Reading Wissel J. Tabb voor M. Leigertwood Reading
90' Doelpunt Peterborough United Doelpunt E. Sinclair met assist van R. Bennett Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Peterborough United
Opstellingen Reading - Peterborough United

Voorbeschouwing Reading - Peterborough United

Reading en Peterborough United treffen elkaar in de 19e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Peterborough United in de Championship vond plaats op 17 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reading. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Reading als Peterborough United wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.