Nabeschouwing Rotherham United - Norwich City (1-2) || Championship 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Rotherham United het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Norwich City (1-2)

Het Championship duel tussen Rotherham United en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 1-2 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door K. McLean, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. Rotherham United kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Rathbone, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette A. Ramsey zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Norwich City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dean Whitestone, waardoor Norwich City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rotherham United - Norwich City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Norwich City Doelpunt K. McLean Norwich City 0-1
37' Wissel Rotherham United Wissel G. Kelly voor C. Washington Rotherham United
45' Wissel Rotherham United Wissel C. Ogbene voor G. Kelly Rotherham United
49' Doelpunt Rotherham United Doelpunt O. Rathbone Rotherham United 1-1
50' Doelpunt Norwich City Doelpunt A. Ramsey Norwich City 1-2
54' Wissel Rotherham United Wissel L. Peltier voor G. Hall Rotherham United
54' Wissel Rotherham United Wissel T. Eaves voor P. Kioso Rotherham United
70' Wissel Norwich City Wissel T. Cantwell voor A. Ramsey Norwich City
84' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor S. McCallum Norwich City
88' Wissel Norwich City Wissel L. Gibbs voor S. McCallum Norwich City
89' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor C. Ogbene Rotherham United
91' Wissel Norwich City Wissel J. Hugill voor T. Pukki Norwich City
92' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor B. Gibson Norwich City
96' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor J. Hugill Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Norwich City
Opstellingen Rotherham United - Norwich City
De opstellingen van Rotherham United en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.