Nabeschouwing Rotherham United - Watford (1-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Rotherham United het zaterdag 3 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Watford (1-1)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Rotherham United en Watford geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rotherham United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van R. Wood. Watford kwam na 33 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van V. Bayo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Rotherham United - Watford 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Rotherham United Doelpunt R. Wood met assist van W. Harding Rotherham United 1-0
18' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor W. Harding Rotherham United
27' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor L. Peltier Rotherham United
32' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor B. Wiles Rotherham United
33' Doelpunt Watford Doelpunt V. Bayo met assist van K. Sema Watford 1-1
41' Gele kaart Watford Gele kaart voor Y. Asprilla Watford
62' Wissel Rotherham United Wissel S. High voor D. Barlaser Rotherham United
63' Wissel Rotherham United Wissel T. Eaves voor C. Washington Rotherham United
63' Wissel Watford Wissel Mario Gaspar voor H. Kamara Watford
66' Gele kaart Watford Gele kaart voor E. Kayembe Watford
67' Wissel Watford Wissel K. Davis voor Y. Asprilla Watford
80' Wissel Rotherham United Wissel J. Lindsay voor B. Wiles Rotherham United
89' Wissel Watford Wissel J. Hungbo voor K. Sema Watford
92' Wissel Rotherham United Wissel J. McCart voor W. Harding Rotherham United
92' Wissel Rotherham United Wissel S. Ferguson voor O. Rathbone Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Watford
Opstellingen Rotherham United - Watford
De opstellingen van Rotherham United en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Watford zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.