Nabeschouwing Sheffield United - Blackburn Rovers (3-0) || Championship 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Sheffield United het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Blackburn Rovers (3-0)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door O. Norwood, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Ndiaye op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Sheffield United, waarmee I. Ndiaye zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Leigh Doughty, waardoor Sheffield United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield United - Blackburn Rovers 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Sheffield United Doelpunt O. Norwood Sheffield United 1-0
41' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor M. Lowe Sheffield United
51' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor A. Ahmedhodzic Sheffield United
51' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor S. Gallagher Blackburn Rovers
56' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor B. Brereton Diaz Blackburn Rovers
65' Wissel Sheffield United Wissel I. Ndiaye voor R. Khadra Sheffield United
66' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Dolan voor S. Szmodics Blackburn Rovers
72' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Morton voor A. Phillips Blackburn Rovers
73' Doelpunt Sheffield United Doelpunt I. Ndiaye met assist van S. Berge Sheffield United 2-0
76' Wissel Sheffield United Wissel C. Basham voor G. Baldock Sheffield United
79' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor I. Ndiaye Sheffield United
79' Doelpunt Sheffield United Doelpunt I. Ndiaye Sheffield United 3-0
84' Wissel Sheffield United Wissel R. Brewster voor O. McBurnie Sheffield United
84' Wissel Sheffield United Wissel T. Doyle voor S. Berge Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Blackburn Rovers
Opstellingen Sheffield United - Blackburn Rovers
De opstellingen van Sheffield United en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.