Nabeschouwing Southampton - Birmingham City (4-1) || Championship 2011/2012

Zondag 18 september 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Southampton het zondag 18 september 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City.

Via de Southampton - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Birmingham City (4-1)

Het Championship duel tussen Southampton en Birmingham City is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Southampton op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Lambert. Helaas voor Southampton werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Southampton dat via Guilherme dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Lallana dacht na 34 minuten te scoren voor Southampton, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 49e minuut scoorde Birmingham City via C. Wood, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 78 minuten spelen wist Southampton via R. Chaplow de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Southampton - Birmingham City
4
1
LIVE Southampton - Birmingham City 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor S. Caldwell Birmingham City
11' Penalty Southampton Penalty R. Lambert Southampton
14' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor J. Spector Birmingham City
21' Doelpunt Southampton Doelpunt Guilherme met assist van F. Richardson Southampton
34' Doelpunt Southampton Doelpunt A. Lallana met assist van F. Richardson Southampton
49' Doelpunt Birmingham City Doelpunt C. Wood Birmingham City
74' Wissel Birmingham City Wissel W. Elliott voor J. Spector Birmingham City
74' Wissel Birmingham City Wissel A. Rooney voor M. King Birmingham City
78' Doelpunt Southampton Doelpunt R. Chaplow met assist van A. Lallana Southampton
78' Wissel Southampton Wissel R. Chaplow voor Guilherme Southampton
81' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor S. Carr Birmingham City
81' Wissel Southampton Wissel M. Schneiderlin voor J. Cork Southampton
83' Wissel Southampton Wissel S. de Ridder voor A. Lallana Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Birmingham City
Opstellingen Southampton - Birmingham City

Voorbeschouwing Southampton - Birmingham City

Southampton en Birmingham City treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Southampton en Birmingham City in de Championship vond plaats op 7 maart 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Birmingham City. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Birmingham City favoriet. 3 keer wist de ploeg van Southampton te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Southampton. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.