Nabeschouwing Southampton - Portsmouth (2-2) || Championship 2011/2012

Zaterdag 7 april 2012 - 14:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Southampton het zaterdag 7 april 2012 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth.

Via de Southampton - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Portsmouth (2-2)

De Championship 2011/2012 wedstrijd tussen Southampton en Portsmouth geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 27e minuut dacht Southampton op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Sharp. Helaas voor Southampton werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Portsmouth dat via C. Maguire dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Sharp dacht na 90 minuten te scoren voor Southampton, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 94e minuut scoorde Portsmouth via D. Norris, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Southampton - Portsmouth
2
2
LIVE Southampton - Portsmouth 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Southampton Gele kaart voor M. Schneiderlin Southampton
7' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor C. Maguire Portsmouth
7' Wissel Southampton Wissel J. Cork voor M. Schneiderlin Southampton
27' Doelpunt Southampton Doelpunt B. Sharp met assist van R. Lambert Southampton
27' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Ricardo Rocha Portsmouth
28' Gele kaart Southampton Gele kaart voor B. Sharp Southampton
34' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor S. Allan Portsmouth
36' Doelpunt Portsmouth Doelpunt C. Maguire met assist van K. Etuhu Portsmouth
60' Wissel Southampton Wissel S. de Ridder voor Guilherme Southampton
69' Wissel Portsmouth Wissel D. Kitson voor K. Etuhu Portsmouth
90' Doelpunt Southampton Doelpunt B. Sharp met assist van R. Lambert Southampton
94' Doelpunt Portsmouth Doelpunt D. Norris Portsmouth
97' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor J. Ashdown Portsmouth
97' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor L. Varney Portsmouth
92' Wissel Southampton Wissel D. Harding voor B. Sharp Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Portsmouth
Opstellingen Southampton - Portsmouth

Voorbeschouwing Southampton - Portsmouth

Southampton en Portsmouth treffen elkaar in de 41e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Southampton en Portsmouth in de Championship vond plaats op 18 december 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.