Nabeschouwing Southampton - West Ham United (1-0) || Championship 2011/2012

Dinsdag 18 oktober 2011 - 20:45 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Southampton het dinsdag 18 oktober 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen West Ham United.

Via de Southampton - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - West Ham United (1-0)

Het Championship duel tussen Southampton en West Ham United is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 45e minuut dacht Southampton op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Hooiveld. Helaas voor Southampton werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Southampton - West Ham United
1
0
LIVE Southampton - West Ham United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel West Ham United Wissel F. Piquionne voor M. Taylor West Ham United
45' Doelpunt Southampton Doelpunt J. Hooiveld met assist van D. Fox Southampton
51' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor K. Nolan West Ham United
52' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor S. Baldock West Ham United
63' Gele kaart Southampton Gele kaart voor J. Hooiveld Southampton
66' Wissel West Ham United Wissel M. Noble voor P. Diop West Ham United
74' Gele kaart Southampton Gele kaart voor R. Chaplow Southampton
74' Wissel Southampton Wissel D. Harding voor R. Chaplow Southampton
78' Wissel West Ham United Wissel J. OBrien voor J. Carew West Ham United
82' Wissel Southampton Wissel J. Cork voor D. Connolly Southampton
86' Wissel Southampton Wissel S. de Ridder voor Guilherme Southampton
92' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor W. Reid West Ham United
90' Gele kaart Southampton Gele kaart voor S. de Ridder Southampton