Nabeschouwing Sunderland - Cardiff City (0-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Sunderland het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Cardiff City (0-1)

Het Championship duel tussen Sunderland en Cardiff City is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg J. Ralls van Cardiff City via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 49 minuten was het M. Harris die Cardiff City op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Cardiff City uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Sunderland - Cardiff City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor D. Batth Sunderland
13' Penalty gemist Cardiff City Penalty gemist J. Ralls Cardiff City
32' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor D. Neil Sunderland
47' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
49' Doelpunt Cardiff City Doelpunt M. Harris met assist van M. Romeo Cardiff City 0-1
53' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor R. Wintle Cardiff City
57' Wissel Sunderland Wissel A. Pritchard voor D. Neil Sunderland
57' Wissel Sunderland Wissel C. Evans voor A. Ba Sunderland
58' Wissel Cardiff City Wissel R. Sawyers voor J. Philogene-Bidace Cardiff City
58' Wissel Cardiff City Wissel M. Watters voor M. Harris Cardiff City
65' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor N. Nkounkou Cardiff City
67' Wissel Sunderland Wissel J. Bennette voor P. Roberts Sunderland
73' Wissel Cardiff City Wissel C. Nelson voor S. Ojo Cardiff City
73' Wissel Cardiff City Wissel A. Rinomhota voor C. ODowda Cardiff City
73' Wissel Sunderland Wissel E. Embleton voor E. Simms Sunderland
93' Wissel Cardiff City Wissel G. Whyte voor M. Watters Cardiff City
95' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor C. Kipre Cardiff City
95' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor E. Embleton Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Cardiff City
Opstellingen Sunderland - Cardiff City
De opstellingen van Sunderland en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.