Nabeschouwing Swansea City - Blackburn Rovers (0-3) || Championship 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Swansea City het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Blackburn Rovers (0-3)

Het Championship duel tussen Swansea City en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 0-3 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door S. Szmodics, waarmee Blackburn Rovers met 0-1 de leiding nam. Blackburn Rovers vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Brereton Diaz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Blackburn Rovers, waarmee L. Travis zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Steve Martin, waardoor Blackburn Rovers dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Swansea City - Blackburn Rovers 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor J. Fulton Swansea City
31' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor J. Piroe Swansea City
35' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor S. Gallagher Blackburn Rovers
39' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt S. Szmodics met assist van R. Hedges Blackburn Rovers 0-1
52' Wissel Swansea City Wissel J. Paterson voor J. Fulton Swansea City
57' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Brereton Diaz met assist van R. Hedges Blackburn Rovers 0-2
58' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Edun voor S. Szmodics Blackburn Rovers
70' Wissel Swansea City Wissel M. Sorinola voor J. Latibeaudiere Swansea City
77' Wissel Swansea City Wissel C. Congreve voor O. Ntcham Swansea City
79' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Dolan voor R. Hedges Blackburn Rovers
79' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Vale voor S. Gallagher Blackburn Rovers
84' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt L. Travis met assist van T. Dolan Blackburn Rovers 0-3
86' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor M. Obafemi Swansea City
89' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Morton voor J. Buckley Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Blackburn Rovers
Opstellingen Swansea City - Blackburn Rovers
De opstellingen van Swansea City en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.