Nabeschouwing Watford - West Ham United (0-4) || Championship 2011/2012

Dinsdag 16 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Watford het dinsdag 16 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - West Ham United (0-4)

Het Championship duel tussen Watford en West Ham United is geëindigd in een 0-4 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht West Ham United op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Tomkins. Helaas voor West Ham United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het West Ham United dat via J. OBrien dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Cole dacht na 71 minuten te scoren voor West Ham United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde West Ham United via S. Parker, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Watford - West Ham United
LIVE Watford - West Ham United 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt West Ham United Doelpunt J. Tomkins met assist van M. Taylor West Ham United
47' Doelpunt West Ham United Doelpunt J. OBrien West Ham United
45' Gele kaart Watford Gele kaart voor M. Sordell Watford
56' Wissel Watford Wissel G. Massey voor C. Iwelumo Watford
67' Wissel West Ham United Wissel A. Diagne-Fayé voor J. Tomkins West Ham United
71' Doelpunt West Ham United Doelpunt C. Cole met assist van H. Ilunga West Ham United
74' Wissel Watford Wissel T. Deeney voor M. Yeates Watford
74' Wissel West Ham United Wissel F. Piquionne voor C. Cole West Ham United
75' Wissel West Ham United Wissel J. Faubert voor J. Collison West Ham United
82' Gele kaart Watford Gele kaart voor J. Eustace Watford
86' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor M. Noble West Ham United
91' Doelpunt West Ham United Doelpunt S. Parker met assist van J. Faubert West Ham United