Nabeschouwing CP Ejido - Espanyol (3-2) || Copa Del Rey 2008/2009

Woensdag 7 januari 2009 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2008/2009 neemt CP Ejido het woensdag 7 januari 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol.

Via de CP Ejido - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CP Ejido - Espanyol (3-2)

Het Copa Del Rey duel tussen CP Ejido en Espanyol is geëindigd in een 3-2 overwinning voor CP Ejido. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Espanyol op voorsprong te komen via een doelpunt van Moisés Hurtado. Helaas voor Espanyol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het CP Ejido dat via Jorge Molina dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Juli dacht na 60 minuten te scoren voor CP Ejido, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Espanyol via R. Martinez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 76 minuten spelen wist CP Ejido via Chico de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 82 minuten kon Moisés Hurtado van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Espanyol het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken CP Ejido - Espanyol
3
2
LIVE CP Ejido - Espanyol 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CP Ejido - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Espanyol Doelpunt Moisés Hurtado Espanyol
42' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Valdo Espanyol
48' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Ángel Martínez Espanyol
51' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor N. Pareja Espanyol
52' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Moisés Hurtado Espanyol
53' Doelpunt CP Ejido Doelpunt Jorge Molina CP Ejido
60' Doelpunt CP Ejido Doelpunt Juli CP Ejido
60' Gele kaart CP Ejido Gele kaart voor Mikel Rico CP Ejido
65' Wissel Espanyol Wissel R. Martinez voor Nenê Espanyol
67' Wissel CP Ejido Wissel Juan Díaz voor Mikel Rico CP Ejido
73' Doelpunt Espanyol Doelpunt R. Martinez Espanyol
75' Wissel Espanyol Wissel Soriano voor José Callejón Espanyol
76' Doelpunt CP Ejido Doelpunt Chico CP Ejido
80' Wissel CP Ejido Wissel Juan Lopez voor Nakor CP Ejido
82' Tweede gele kaart Espanyol Tweede gele kaart voor Moisés Hurtado Espanyol
83' Wissel CP Ejido Wissel Diego Cascon voor Jorge Molina CP Ejido
89' Gele kaart CP Ejido Gele kaart voor Juli CP Ejido