Nabeschouwing Tubize - KV Oostende (3-4) (na verlenging) || Croky Cup 2016/2017

Woensdag 30 november 2016 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2016/2017 neemt Tubize het woensdag 30 november 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Leburton in Tubize.

Via de Tubize - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - KV Oostende (3-4) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Tubize en KV Oostende is geëindigd in een 3-4 overwinning voor KV Oostende. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het KV Oostende dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 1e minuut dacht KV Oostende op voorsprong te komen via een doelpunt van Z. Cyriac. Helaas voor KV Oostende werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het KV Oostende dat via Z. Cyriac dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 55e minuut moest KV Oostende verder met een man minder nadat K. Vandendriessche een rode kaart had gekregen. Het lukte Tubize in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 56e minuut scoorde Tubize via S. Keita, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 58 minuten spelen wist Tubize via Q. Laurent de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 64e minuut scoorde M. Diallo namens Tubize. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 70e minuut leek N. Pedersen te scoren voor KV Oostende, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 119e minuut leek S. Siani te scoren voor KV Oostende, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het KV Oostende die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-4 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Tubize - KV Oostende
3
4
LIVE Tubize - KV Oostende 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Z. Cyriac KV Oostende
4' Gele kaart Tubize Gele kaart voor E. Dudouit Tubize
13' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Ž. Tomašević KV Oostende
26' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Y. El Ghanassy KV Oostende
46' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Z. Cyriac KV Oostende
53' Gele kaart Tubize Gele kaart voor S. Garlito y Romo Tubize
55' Rode kaart KV Oostende Rode kaart voor K. Vandendriessche KV Oostende
56' Penalty Tubize Penalty S. Keita Tubize
56' Wissel Tubize Wissel Alan Pires voor N. Garcia Fernandez Tubize
58' Doelpunt Tubize Doelpunt Q. Laurent Tubize
62' Wissel KV Oostende Wissel N. Pedersen voor J. Akpala KV Oostende
64' Doelpunt Tubize Doelpunt M. Diallo Tubize
70' Doelpunt KV Oostende Doelpunt N. Pedersen KV Oostende
84' Wissel Tubize Wissel K. Lefaix voor E. Dudouit Tubize
88' Wissel Tubize Wissel M. Laurent voor S. Keita Tubize
88' Wissel KV Oostende Wissel L. Dimata voor Y. El Ghanassy KV Oostende
98' Wissel KV Oostende Wissel Fernando Canesin voor Z. Cyriac KV Oostende
118' Gele kaart Tubize Gele kaart voor C. Fabre Tubize
119' Penalty KV Oostende Penalty S. Siani KV Oostende