Nabeschouwing Villers-La-Ville - ES de la Molignée (3-1) || Croky Cup

Zondag 28 juli 2019 - 16:00 uur

In de Croky Cup neemt Villers-La-Ville het zondag 28 juli 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen ES de la Molignée. De wedstrijd wordt gespeeld in Terrain Plaine des Sports in Villers-La-Ville.

Via de Villers-La-Ville - ES de la Molignée live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villers-La-Ville - ES de la Molignée (3-1)

Het Croky Cup duel tussen Villers-La-Ville en ES de la Molignée is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Villers-La-Ville.

Wedstrijdstatistieken Villers-La-Ville - ES de la Molignée
Goals
3
1
LIVE Villers-La-Ville - ES de la Molignée 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villers-La-Ville - ES de la Molignée teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Villers-La-Ville - ES de la Molignée

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Villers-La-Ville - ES de la Molignée

Villers-La-Ville en ES de la Molignée spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Villers-La-Ville en ES de la Molignée elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Villers-La-Ville 0
Winst ES de la Molignée 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Villers-La-Ville - ES de la Molignée Opstelling Villers-La-Ville Opstelling ES de la Molignée Live Villers-La-Ville - ES de la Molignée Live Villers-La-Ville - ES de la Molignée kijken Villers-La-Ville - ES de la Molignée kijken Live Villers-La-Ville - ES de la Molignée stream Villers-La-Ville - ES de la Molignée Fox Sports Nabeschouwing Villers-La-Ville - ES de la Molignée Uitslag Villers-La-Ville - ES de la Molignée Statistieken Villers-La-Ville - ES de la Molignée Croky Cup 2019/2020 Villers-La-Ville - ES de la Molignée wedden Villers-La-Ville - ES de la Molignée gokken Villers-La-Ville - ES de la Molignée Unibet