Nabeschouwing Antwerp - Seraing United (3-1) || Croky Cup 2014/2015

Dinsdag 26 augustus 2014 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2014/2015 neemt Antwerp het dinsdag 26 augustus 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Seraing United.

Via de Antwerp - Seraing United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Seraing United (3-1)

Het Croky Cup duel tussen Antwerp en Seraing United is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Seraing United op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Boumediene. Helaas voor Seraing United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Antwerp dat via J. Vansteenkiste dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 61e minuut moest Seraing United verder met een man minder nadat T. Didillon een rode kaart had gekregen. Het lukte Antwerp in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 62e minuut scoorde Antwerp via S. Khiter, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Antwerp via E. Güvenç de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Antwerp - Seraing United
3
1
LIVE Antwerp - Seraing United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Seraing United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Seraing United Gele kaart voor A. Bonemme Seraing United
17' Doelpunt Seraing United Doelpunt Y. Boumediene Seraing United
27' Doelpunt Antwerp Doelpunt J. Vansteenkiste Antwerp
61' Rode kaart Seraing United Rode kaart voor T. Didillon Seraing United
62' Doelpunt Antwerp Doelpunt S. Khiter Antwerp
62' Wissel Antwerp Wissel E. Güvenç voor J. Omolo Antwerp
71' Wissel Antwerp Wissel S. Limbombe voor S. Khiter Antwerp
71' Wissel Seraing United Wissel F. Kompany voor Y. Boumediene Seraing United
73' Doelpunt Antwerp Doelpunt E. Güvenç Antwerp
76' Wissel Seraing United Wissel S. Kehli voor L. Bochet Seraing United
76' Wissel Seraing United Wissel S. Sodiq voor L. Vaccaro Seraing United
81' Wissel Antwerp Wissel D. Iboma voor W. Owusu Antwerp