Nabeschouwing Antwerp - Zulte-Waregem (0-4) || Croky Cup 2014/2015

Woensdag 24 september 2014 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2014/2015 neemt Antwerp het woensdag 24 september 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem.

Via de Antwerp - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Zulte-Waregem (0-4)

Het Croky Cup duel tussen Antwerp en Zulte-Waregem is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Plet. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Zulte-Waregem dat via Idrissa Sylla dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Plet dacht na 38 minuten te scoren voor Zulte-Waregem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde Zulte-Waregem via M. Messoudi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Antwerp - Zulte-Waregem
LIVE Antwerp - Zulte-Waregem 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt G. Plet Zulte-Waregem
12' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Idrissa Sylla Zulte-Waregem
38' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt G. Plet Zulte-Waregem
46' Wissel Antwerp Wissel S. Khiter voor J. De Roeck Antwerp
70' Wissel Zulte-Waregem Wissel W. Overtoom voor J. Troisi Zulte-Waregem
71' Wissel Antwerp Wissel K. Tano voor A. Di Lallo Antwerp
74' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Messoudi Zulte-Waregem
79' Wissel Antwerp Wissel E. Güvenç voor U. Carvalho Antwerp
79' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Trajkovski voor Idrissa Sylla Zulte-Waregem
84' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Labor voor Ó. Skúlason Zulte-Waregem