Nabeschouwing Bornem - OH Leuven (1-4) || Croky Cup 2014/2015

Zondag 24 augustus 2014 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2014/2015 neemt Bornem het zondag 24 augustus 2014 om 16:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Het Breeven in Bornem.

Via de Bornem - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bornem - OH Leuven (1-4)

Het Croky Cup duel tussen Bornem en OH Leuven is geëindigd in een 1-4 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 39e minuut dacht OH Leuven op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Somé. Helaas voor OH Leuven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het OH Leuven dat via J. Kostovski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Schoonjans dacht na 82 minuten te scoren voor Bornem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde OH Leuven via D. Cools, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 86 minuten spelen wist OH Leuven via A. Cerigioni de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bornem - OH Leuven
Goals
1
4
LIVE Bornem - OH Leuven 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bornem - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Doelpunt OH Leuven Doelpunt I. Somé OH Leuven
58' Doelpunt OH Leuven Doelpunt J. Kostovski OH Leuven
63' Wissel Bornem Wissel A. Ivens voor H. Krasniqi Bornem
63' Wissel Bornem Wissel A. Kubilskis voor A. Hermans Bornem
66' Wissel OH Leuven Wissel A. Cerigioni voor I. Somé OH Leuven
69' Wissel OH Leuven Wissel B. Yagan voor T. Azevedo OH Leuven
73' Wissel OH Leuven Wissel K. Van Hoevelen voor J. Kostovski OH Leuven
74' Wissel Bornem Wissel H. De Buck voor J. De Paepe Bornem
82' Doelpunt Bornem Doelpunt T. Schoonjans Bornem
84' Doelpunt OH Leuven Doelpunt D. Cools OH Leuven
86' Doelpunt OH Leuven Doelpunt A. Cerigioni OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting Bornem - OH Leuven
Opstellingen Bornem - OH Leuven

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bornem - OH Leuven

Bornem en OH Leuven spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Bornem en OH Leuven elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Bornem 0
Winst OH Leuven 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Bornem - OH Leuven Opstelling Bornem Opstelling OH Leuven Live Bornem - OH Leuven Live Bornem - OH Leuven kijken Bornem - OH Leuven kijken Live Bornem - OH Leuven stream Bornem - OH Leuven Fox Sports Nabeschouwing Bornem - OH Leuven Uitslag Bornem - OH Leuven Statistieken Bornem - OH Leuven Croky Cup 2014/2015 Bornem - OH Leuven wedden Bornem - OH Leuven gokken Bornem - OH Leuven Unibet