Nabeschouwing Cercle Brugge - Club Brugge (2-3) || Croky Cup 2014/2015

Woensdag 11 februari 2015 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2014/2015 neemt Cercle Brugge het woensdag 11 februari 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Club Brugge.

Via de Cercle Brugge - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Club Brugge (2-3)

Het Croky Cup duel tussen Cercle Brugge en Club Brugge is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 45e minuut dacht Club Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Bolingoli Mbombo. Helaas voor Club Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Club Brugge dat via D. De fauw dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 52e minuut moest Club Brugge verder met een man minder nadat Ó. Duarte een rode kaart had gekregen. Het lukte Cercle Brugge in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 74e minuut scoorde Cercle Brugge via R. Sukuta-Pasu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 76 minuten spelen wist Club Brugge via B. Bolingoli Mbombo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 89e minuut scoorde S. Buyl namens Cercle Brugge. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cercle Brugge - Club Brugge
2
3
LIVE Cercle Brugge - Club Brugge 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Club Brugge Doelpunt B. Bolingoli Mbombo Club Brugge
50' Doelpunt Club Brugge Doelpunt D. De fauw Club Brugge
52' Rode kaart Club Brugge Rode kaart voor Ó. Duarte Club Brugge
59' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Verkindere voor M. Maertens Cercle Brugge
59' Wissel Club Brugge Wissel T. Simons voor R. Vormer Club Brugge
60' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor A. Verkindere Cercle Brugge
64' Wissel Club Brugge Wissel T. Dierckx voor J. Izquierdo Club Brugge
65' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Valcke voor K. Van Roose Cercle Brugge
71' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor R. Sukuta-Pasu Cercle Brugge
74' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt R. Sukuta-Pasu Cercle Brugge
76' Doelpunt Club Brugge Doelpunt B. Bolingoli Mbombo Club Brugge
87' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor H. Cornelis Cercle Brugge
89' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt S. Buyl Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Club Brugge
Opstellingen Cercle Brugge - Club Brugge

Voorbeschouwing Cercle Brugge - Club Brugge

Cercle Brugge en Club Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Club Brugge in de Croky Cup vond plaats op 3 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Cercle Brugge favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Club Brugge slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.