Nabeschouwing Diegem Sport - Lokeren (1-2) || Croky Cup 2008/2009

Dinsdag 11 november 2008 - 14:00 uur

In de Croky Cup 2008/2009 neemt Diegem Sport het dinsdag 11 november 2008 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren.

Via de Diegem Sport - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Diegem Sport - Lokeren (1-2)

Het Croky Cup duel tussen Diegem Sport en Lokeren is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lokeren.

In de 22e minuut dacht Diegem Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Vanhamel. Helaas voor Diegem Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Lokeren dat via A. Touré dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Van Grunderbeek dacht na 90 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Diegem Sport - Lokeren
1
2
LIVE Diegem Sport - Lokeren 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Diegem Sport - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Diegem Sport Doelpunt R. Vanhamel Diegem Sport
45' Doelpunt Lokeren Doelpunt A. Touré Lokeren
90' Eigen doelpunt Lokeren Eigen doelpunt N. Van Grunderbeek Lokeren