Nabeschouwing Mechelen - Club Brugge (0-0) || Croky Cup 2014/2015

Woensdag 17 december 2014 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2014/2015 neemt Mechelen het woensdag 17 december 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge.

Via de Mechelen - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Club Brugge (0-0)

De Croky Cup 2014/2015 wedstrijd tussen Mechelen en Club Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Club Brugge
LIVE Mechelen - Club Brugge 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor B. Mechele Club Brugge
34' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor I. Cissé Mechelen
46' Wissel Club Brugge Wissel J. Izquierdo voor Víctor Vázquez Club Brugge
67' Wissel Mechelen Wissel A. Cordaro voor G. Claes Mechelen
71' Wissel Mechelen Wissel D. Veselinović voor J. Adesanya Mechelen
80' Wissel Club Brugge Wissel N. Storm voor L. Refaelov Club Brugge
85' Wissel Mechelen Wissel M. Rits voor S. Hanni Mechelen
88' Wissel Club Brugge Wissel O. Oularé voor T. De Sutter Club Brugge