Nabeschouwing Patro Eisden - Anderlecht (3-5) (na verlenging) || Croky Cup 2014/2015

Woensdag 24 september 2014 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2014/2015 neemt Patro Eisden het woensdag 24 september 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - Anderlecht (3-5) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Patro Eisden en Anderlecht is geëindigd in een 3-5 overwinning voor Anderlecht. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Anderlecht dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 5e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Kabasele. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 10e minuut was het Patro Eisden dat via D. Sroka dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Kabasele dacht na 20 minuten te scoren voor Anderlecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 39e minuut scoorde Anderlecht via A. Mitrović, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 52 minuten spelen wist Patro Eisden via M. Battista de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 58e minuut scoorde M. Battista namens Patro Eisden. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 109e minuut leek A. Mitrović te scoren voor Anderlecht, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 121e minuut leek I. Conté te scoren voor Anderlecht, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Anderlecht die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-5 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Patro Eisden - Anderlecht
3
5
LIVE Patro Eisden - Anderlecht 3-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty Anderlecht Penalty N. Kabasele Anderlecht
10' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt D. Sroka Patro Eisden
20' Penalty Anderlecht Penalty N. Kabasele Anderlecht
39' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Mitrović Anderlecht
52' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt M. Battista Patro Eisden
58' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt M. Battista Patro Eisden
62' Wissel Anderlecht Wissel I. Conté voor N. Kabasele Anderlecht
62' Wissel Anderlecht Wissel A. Najar voor M. Colin Anderlecht
90' Wissel Anderlecht Wissel M. Suárez voor Z. Cyriac Anderlecht
109' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Mitrović Anderlecht
121' Doelpunt Anderlecht Doelpunt I. Conté Anderlecht