Nabeschouwing Sint-Truiden - Geants Athois (2-0) || Croky Cup 2014/2015

Zaterdag 23 augustus 2014 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2014/2015 neemt Sint-Truiden het zaterdag 23 augustus 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Geants Athois.

Via de Sint-Truiden - Geants Athois live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Geants Athois (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Sint-Truiden en Geants Athois is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht Sint-Truiden op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Lazaar. Helaas voor Sint-Truiden werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Sint-Truiden dat via G. Hendrickx dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Geants Athois
2
0
LIVE Sint-Truiden - Geants Athois 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Geants Athois teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Geants Athois Gele kaart voor J. Eeckout Geants Athois
1' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt M. Lazaar Sint-Truiden
28' Wissel Geants Athois Wissel C. El Araïchi voor A. Leclercq Geants Athois
35' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Iandoli voor D. Daeseleire Sint-Truiden
55' Wissel Geants Athois Wissel J. Cremers voor B. Ndayibangutse Geants Athois
69' Wissel Sint-Truiden Wissel P. Baherlé voor D. Habarugira Sint-Truiden
72' Wissel Geants Athois Wissel A. Coppin voor S. Leleux Geants Athois
76' Wissel Sint-Truiden Wissel Edmilson Junior voor M. Lazaar Sint-Truiden
87' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt G. Hendrickx Sint-Truiden