Nabeschouwing Woluwe-Zaventem - SV Roeselare (2-1) || Croky Cup 2014/2015

Zondag 24 augustus 2014 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2014/2015 neemt Woluwe-Zaventem het zondag 24 augustus 2014 om 16:00 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in Gemeentelijk Sportstadion in Zaventem.

Via de Woluwe-Zaventem - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Woluwe-Zaventem - SV Roeselare (2-1)

Het Croky Cup duel tussen Woluwe-Zaventem en SV Roeselare is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Woluwe-Zaventem. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 37e minuut dacht Woluwe-Zaventem op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Weynants. Helaas voor Woluwe-Zaventem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Woluwe-Zaventem dat via D. Dessaer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. De Rechter dacht na 50 minuten te scoren voor SV Roeselare, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Woluwe-Zaventem - SV Roeselare
2
1
LIVE Woluwe-Zaventem - SV Roeselare 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Woluwe-Zaventem - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Woluwe-Zaventem Gele kaart voor A. Dheur Woluwe-Zaventem
0' Gele kaart Woluwe-Zaventem Gele kaart voor S. Van den Heuvel Woluwe-Zaventem
0' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor T. Raes SV Roeselare
0' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor V. Provoost SV Roeselare
0' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor J. Vandeputte SV Roeselare
37' Doelpunt Woluwe-Zaventem Doelpunt M. Weynants Woluwe-Zaventem
45' Doelpunt Woluwe-Zaventem Doelpunt D. Dessaer Woluwe-Zaventem
50' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt S. De Rechter SV Roeselare
54' Wissel Woluwe-Zaventem Wissel A. Fournier voor M. Weynants Woluwe-Zaventem
60' Wissel SV Roeselare Wissel K. Nwanganga voor S. Okitokandjo SV Roeselare
73' Wissel SV Roeselare Wissel R. Impens voor J. Vandeputte SV Roeselare
82' Wissel SV Roeselare Wissel K. Borry voor J. De Jonghe SV Roeselare