Nabeschouwing Zulte-Waregem - Lierse (2-1) (na verlenging) || Croky Cup 2014/2015

Woensdag 3 december 2014 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2014/2015 neemt Zulte-Waregem het woensdag 3 december 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse.

Via de Zulte-Waregem - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Lierse (2-1) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Zulte-Waregem en Lierse is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Zulte-Waregem. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Zulte-Waregem dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 4e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Aneke. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Lierse dat via R. Bourabia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 66e minuut moest Lierse verder met een man minder nadat A. Vellios een rode kaart had gekregen. Het lukte Zulte-Waregem in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 109e minuut scoorde Zulte-Waregem via Idrissa Sylla, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 117e minuut moest Zulte-Waregem verder met een man minder, nadat J. Troisi een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Zulte-Waregem die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Lierse
2
1
LIVE Zulte-Waregem - Lierse 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt C. Aneke Zulte-Waregem
39' Doelpunt Lierse Doelpunt R. Bourabia Lierse
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Trajkovski voor M. Messoudi Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel T. Bongonda voor Mamoutou NDiaye Zulte-Waregem
65' Wissel Lierse Wissel Karim Hafez voor Ahmed Hassan Lierse
66' Rode kaart Lierse Rode kaart voor A. Vellios Lierse
71' Wissel Lierse Wissel U. Nwofor voor Wamberto Lierse
82' Gele kaart Lierse Gele kaart voor P. Ngawa Lierse
86' Wissel Zulte-Waregem Wissel G. Plet voor C. Aneke Zulte-Waregem
86' Wissel Lierse Wissel A. Tahiri voor F. Kasmi Lierse
109' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Idrissa Sylla Zulte-Waregem
117' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor J. Troisi Zulte-Waregem
117' Tweede gele kaart Zulte-Waregem Tweede gele kaart voor J. Troisi Zulte-Waregem