Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lokeren (1-0) || Eerste Divisie B 2019/2020

Vrijdag 2 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Beerschot-Wilrijk het vrijdag 2 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lokeren (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en Lokeren is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door R. Holzhauser, waarmee Beerschot-Wilrijk met 1-0 de leiding nam. In de 59e minuut moest M. Tirpan van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Lokeren verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Beerschot-Wilrijk.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Lokeren 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Lokeren Wissel D. Mbayo voor B. Straetman Lokeren
19' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 1-0
22' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor D. Saint-Louis Beerschot-Wilrijk
22' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Tirpan Lokeren
33' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor P. Fessou Beerschot-Wilrijk
59' Rode kaart Lokeren Rode kaart voor M. Tirpan Lokeren
65' Wissel Lokeren Wissel J. De Jonghe voor S. De Ridder Lokeren
71' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor F. Navarro Lokeren
77' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel J. Dom voor J. Van Camp Beerschot-Wilrijk
79' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Van Damme Lokeren
80' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel T. Tissoudali voor P. Fessou Beerschot-Wilrijk
87' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Halaimia Beerschot-Wilrijk
90' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor Lokeren
93' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel B. De Keersmaecker voor L. Brogno Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Lokeren
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Lokeren
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Lokeren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.