Nabeschouwing Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk (3-0) || Eerste Divisie B

Zaterdag 21 september 2019 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Excelsior Virton het zaterdag 21 september 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk (3-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Excelsior Virton en Beerschot-Wilrijk is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Excelsior Virton. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door C. Couturier, waarmee Excelsior Virton met 1-0 de leiding nam. Excelsior Virton vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Stélvio op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-0 winst voor Excelsior Virton.

Wedstrijdstatistieken Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk
Goals
3
0
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
6
5
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
37
38
Gevaarlijke aanvallen
22
20
Corners
5
6
LIVE Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt C. Couturier Excelsior Virton 1-0
66' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor R. Sanusi Beerschot-Wilrijk
70' Wissel Excelsior Virton Wissel D. Turpel voor C. Couturier Excelsior Virton
74' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel P. Fessou voor D. Saint-Louis Beerschot-Wilrijk
78' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor P. Bourdin Beerschot-Wilrijk
80' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt Stélvio Excelsior Virton 2-0
80' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt Stelvio Excelsior Virton 2-0
83' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt Stélvio Excelsior Virton 3-0
91' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk

Excelsior Virton en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Excelsior Virton en Beerschot-Wilrijk elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior Virton 0
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Virton op een 5e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk Opstelling Excelsior Virton Opstelling Beerschot-Wilrijk Live Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk Live Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk kijken Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk kijken Live Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk stream Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk Fox Sports Nabeschouwing Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk Uitslag Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk Statistieken Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk Eerste Divisie B 2019/2020 Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk wedden Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk gokken Excelsior Virton - Beerschot-Wilrijk Unibet