Nabeschouwing SV Roeselare - Westerlo (3-5) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zondag 17 november 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt SV Roeselare het zondag 17 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Schiervelde in Roeselare.

Via de SV Roeselare - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SV Roeselare - Westerlo (3-5)

Het Eerste Divisie B duel tussen SV Roeselare en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Jordy Vermeire geëindigd in een 3-5 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van N. Zolotic zette Westerlo op een 0-1 voorsprong in de 13e minuut van de wedstrijd. Westerlo vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Abrahams op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Westerlo, waarmee I. Vetokele zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 44 minuten deed J. Naessens iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van SV Roeselare werd verkleind tot 1-3. In de 59e minuut kwam SV Roeselare weer dichterbij, nadat R. Areias de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 66e minuut was het S. Buyl van Westerlo wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Het volgende doelpunt van Westerlo viel in de 68e minuut en betekende de 2-5. Het doelpunt kwam op naam van C. Bruls. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door SV Roeselare. Het was Marco Tulio die in de 90e minuut de stand op 3-5 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jordy Vermeire bij een 3-5 eindstand in het voordeel van Westerlo.

LIVE SV Roeselare - Westerlo 3-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SV Roeselare - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Eigen doelpunt Westerlo Eigen doelpunt N. Zolotic Westerlo 0-1
19' Doelpunt Westerlo Doelpunt K. Abrahams Westerlo 0-2
39' Doelpunt Westerlo Doelpunt I. Vetokele Westerlo 0-3
44' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt J. Naessens SV Roeselare 1-3
59' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt R. Areias SV Roeselare 2-3
60' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor N. Zolotic SV Roeselare
62' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Van Langendonck Westerlo
62' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor J. Naessens SV Roeselare
66' Doelpunt Westerlo Doelpunt S. Buyl Westerlo 2-4
68' Doelpunt Westerlo Doelpunt C. Bruls Westerlo 2-5
71' Wissel SV Roeselare Wissel E. Casagolda voor C. R. Bassani d. SV Roeselare
71' Wissel SV Roeselare Wissel Andrei voor A. Nouri SV Roeselare
82' Wissel Westerlo Wissel C. Remmer voor K. Abrahams Westerlo
84' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor B. Van Den Bogaert Westerlo
84' Wissel Westerlo Wissel S. Petrov voor I. Vetokele Westerlo
88' Wissel Westerlo Wissel G. De Schryver voor S. Buyl Westerlo
88' Wissel SV Roeselare Wissel Marco Tulio voor G. Saviour SV Roeselare
90' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt Marco Tulio SV Roeselare 3-5
Video hoogtepunten en samenvatting SV Roeselare - Westerlo
Opstellingen SV Roeselare - Westerlo
De opstellingen van SV Roeselare en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SV Roeselare - Westerlo

SV Roeselare en Westerlo treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen SV Roeselare en Westerlo in de Eerste Divisie B vond plaats op 27 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Westerlo favoriet. 8 keer wist de ploeg van SV Roeselare te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor SV Roeselare. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.