Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Lokeren (3-1) || Eerste Divisie B

Zondag 18 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B neemt Union Saint-Gilloise het zondag 18 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Marien in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Lokeren (3-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Union Saint-Gilloise en Lokeren is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door M. Fixelles, waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. Union Saint-Gilloise vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Tabekou op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat C. Nielsen namens Union Saint-Gilloise het doel wist te vinden in de 87e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Na 89 minuten deed D. Mbayo iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Lokeren werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Lokeren echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Union Saint-Gilloise.

Wedstrijdstatistieken Union Saint-Gilloise - Lokeren
Goals
3
1
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
14
8
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
75
83
Gevaarlijke aanvallen
60
65
Corners
4
7
LIVE Union Saint-Gilloise - Lokeren 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Wissel Lokeren Wissel J. De Jonghe voor F. NGanga Lokeren
37' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt M. Fixelles Union Saint-Gilloise 1-0
48' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt S. Tabekou Union Saint-Gilloise 2-0
57' Wissel Lokeren Wissel G. Hupperts voor L. Marecek Lokeren
63' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel N. Bouekou voor M. Fixelles Union Saint-Gilloise
73' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel A. Gerard voor S. Tabekou Union Saint-Gilloise
80' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel R. Ferber voor S. Haugen Union Saint-Gilloise
82' Wissel Lokeren Wissel D. Mbayo voor F. Navarro Lokeren
87' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Van Damme Lokeren
87' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt C. Nielsen Union Saint-Gilloise 3-0
89' Doelpunt Lokeren Doelpunt D. Mbayo Lokeren 3-1
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Lokeren
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Lokeren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - Lokeren

Union Saint-Gilloise en Lokeren treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Union Saint-Gilloise en Lokeren elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Union Saint-Gilloise 0
Winst Lokeren 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Union Saint-Gilloise op een 2e positie staat, terwijl we Lokeren terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Union Saint-Gilloise - Lokeren Opstelling Union Saint-Gilloise Opstelling Lokeren Live Union Saint-Gilloise - Lokeren Live Union Saint-Gilloise - Lokeren kijken Union Saint-Gilloise - Lokeren kijken Live Union Saint-Gilloise - Lokeren stream Union Saint-Gilloise - Lokeren Fox Sports Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Lokeren Uitslag Union Saint-Gilloise - Lokeren Statistieken Union Saint-Gilloise - Lokeren Eerste Divisie B 2019/2020 Union Saint-Gilloise - Lokeren wedden Union Saint-Gilloise - Lokeren gokken Union Saint-Gilloise - Lokeren Unibet