Nabeschouwing Club Brugge II - Waasland-Beveren (2-2) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Club Brugge II het zaterdag 17 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge II - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge II - Waasland-Beveren (2-2)

De Eerste Divisie B 2022/2023 wedstrijd tussen Club Brugge II en Waasland-Beveren geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Engels, waarmee Club Brugge II met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van O. Otasowie zorgde ervoor dat Waasland-Beveren op 1-1 kwam te staan in de 29e minuut. In de 50e minuut zette D. Maderner zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Waasland-Beveren de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Talbi de 2-2 maakte voor Club Brugge II.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Club Brugge II - Waasland-Beveren 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge II - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt A. Engels met assist van L. Audoor Club Brugge II 1-0
14' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotic Waasland-Beveren
29' Eigen doelpunt Waasland-Beveren Eigen doelpunt O. Otasowie Waasland-Beveren 1-1
44' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor L. Mertens Club Brugge II
46' Wissel Club Brugge II Wissel C. Talbi voor C. Sandra Club Brugge II
46' Wissel Club Brugge II Wissel S. Homma voor L. Audoor Club Brugge II
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Edmundsson voor T. Barry Waasland-Beveren
50' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Maderner met assist van J. Edmundsson Waasland-Beveren 1-2
71' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt C. Talbi met assist van A. Engels Club Brugge II 2-2
77' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor R. Vermant Club Brugge II
82' Wissel Waasland-Beveren Wissel S. Coopman voor K. Hoggas Waasland-Beveren
82' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Wuytens voor A. Vukotic Waasland-Beveren
86' Wissel Club Brugge II Wissel D. De Roeve voor L. Mertens Club Brugge II
93' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. van Damme Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge II - Waasland-Beveren
Opstellingen Club Brugge II - Waasland-Beveren
De opstellingen van Club Brugge II en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.