Nabeschouwing Club Brugge II - Deinze (2-0) || Eerste Divisie B 2022/2023

Vrijdag 21 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Club Brugge II het vrijdag 21 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Marbella Football Center - Sur 1 in San Pedro de Alcántara.

Via de Club Brugge II - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge II - Deinze (2-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Club Brugge II en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Ken Vermeiren geëindigd in een 2-0 overwinning voor Club Brugge II. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door L. Mertens, waarmee Club Brugge II met 1-0 de leiding nam. Club Brugge II vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Mertens op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Club Brugge II.

LIVE Club Brugge II - Deinze 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge II - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Deinze Gele kaart voor S. De Ridder Deinze
27' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt L. Mertens met assist van L. Audoor Club Brugge II 1-0
43' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor J. Ordonez Club Brugge II
48' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor C. Sandra Club Brugge II
61' Wissel Club Brugge II Wissel A. Engels voor C. Sandra Club Brugge II
62' Wissel Deinze Wissel J. Gonzalez voor D. T. Winke Deinze
71' Wissel Club Brugge II Wissel D. De Roeve voor I. Hautekiet Club Brugge II
71' Wissel Club Brugge II Wissel C. Talbi voor S. Homma Club Brugge II
72' Wissel Deinze Wissel J. van Landschoot voor S. De Ridder Deinze
79' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt L. Mertens met assist van C. Talbi Club Brugge II 2-0
80' Wissel Deinze Wissel A. El Bouchataoui voor G. Hendrickx Deinze
88' Gele kaart Deinze Gele kaart voor A. El Bouchataoui Deinze
90' Gele kaart Deinze Gele kaart voor T. Quintero Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge II - Deinze
Opstellingen Club Brugge II - Deinze

Voorbeschouwing Club Brugge II - Deinze

Club Brugge II en Deinze treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ken Vermeiren en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge II en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 21 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deinze. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Deinze favoriet. 3 keer wist de ploeg van Club Brugge II te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Club Brugge II. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Club Brugge II 0
Winst Deinze 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge II op een 6e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 11e plaats.