Nabeschouwing KRC Genk II - Lierse Kempenzonen (4-1) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zondag 14 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt KRC Genk II het zondag 14 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de KRC Genk II - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KRC Genk II - Lierse Kempenzonen (4-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen KRC Genk II en Lierse Kempenzonen is onder leiding van scheidsrechter Michiel Allaerts geëindigd in een 4-1 overwinning voor KRC Genk II. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 30 minuten. J. Geusens maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee KRC Genk II vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Lierse Kempenzonen kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Leonardo Rocha, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette M. Godts zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee KRC Genk II de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de voorsprong voor KRC Genk II vergroot nadat S. Diawara de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 93e minuut wist S. Diawara namens KRC Genk II de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Michiel Allaerts bij een 4-1 eindstand in het voordeel van KRC Genk II.

LIVE KRC Genk II - Lierse Kempenzonen 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KRC Genk II - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor Leonardo Rocha Lierse Kempenzonen
29' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor M. Delanghe Lierse Kempenzonen
30' Penalty KRC Genk II Penalty J. Geusens KRC Genk II 1-0
44' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor P. De Schrijver Lierse Kempenzonen
48' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Leonardo Rocha met assist van J. Pupe Lierse Kempenzonen 1-1
59' Doelpunt KRC Genk II Doelpunt M. Godts KRC Genk II 2-1
63' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel S. Tabekou voor N. Schouterden Lierse Kempenzonen
64' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel M. Tarfi voor G. De Schryver Lierse Kempenzonen
64' Wissel KRC Genk II Wissel S. Diawara voor D. Cutillas-Carpe KRC Genk II
73' Wissel KRC Genk II Wissel D. Dierckx voor N. Martens KRC Genk II
73' Wissel KRC Genk II Wissel D. Arabaci voor M. Godts KRC Genk II
76' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Libert voor P. De Schrijver Lierse Kempenzonen
76' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Poelmans voor B. Laes Lierse Kempenzonen
79' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel D. Vekemans voor L. Walbrecq Lierse Kempenzonen
79' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor I. Bangoura KRC Genk II
82' Doelpunt KRC Genk II Doelpunt S. Diawara KRC Genk II 3-1
82' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor S. Diawara KRC Genk II
90' Wissel KRC Genk II Wissel M. Swerts voor K. Van de Perre KRC Genk II
93' Doelpunt KRC Genk II Doelpunt S. Diawara met assist van T. Rommens KRC Genk II 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting KRC Genk II - Lierse Kempenzonen
Opstellingen KRC Genk II - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van KRC Genk II en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.