Nabeschouwing Patro Eisden - Tubize (3-4) || Eerste Divisie B 2014/2015

Zaterdag 21 februari 2015 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie B 2014/2015 neemt Patro Eisden het zaterdag 21 februari 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Tubize. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - Tubize live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - Tubize (3-4)

Het Eerste Divisie B duel tussen Patro Eisden en Tubize is geëindigd in een 3-4 overwinning voor Tubize. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Patro Eisden - Tubize
Goals
3
4
LIVE Patro Eisden - Tubize 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - Tubize teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Patro Eisden - Tubize
Opstellingen Patro Eisden - Tubize

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Patro Eisden - Tubize

Patro Eisden en Tubize treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Patro Eisden en Tubize in de Eerste Divisie B vond plaats op 6 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tubize. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Tubize favoriet. 1 keer wist de ploeg van Patro Eisden te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Patro Eisden. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Patro Eisden 0
Winst Tubize 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Patro Eisden - Tubize Opstelling Patro Eisden Opstelling Tubize Live Patro Eisden - Tubize Live Patro Eisden - Tubize kijken Patro Eisden - Tubize kijken Live Patro Eisden - Tubize stream Patro Eisden - Tubize Fox Sports Nabeschouwing Patro Eisden - Tubize Uitslag Patro Eisden - Tubize Statistieken Patro Eisden - Tubize Eerste Divisie B 2014/2015 Patro Eisden - Tubize wedden Patro Eisden - Tubize gokken Patro Eisden - Tubize Unibet