Nabeschouwing Standaard Wetteren - Mons (2-3) || Eerste Divisie B 2010/2011

Zaterdag 8 januari 2011 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie B 2010/2011 neemt Standaard Wetteren het zaterdag 8 januari 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mons. De wedstrijd wordt gespeeld in Marcel De Kerpelstadion in Wetteren.

Via de Standaard Wetteren - Mons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standaard Wetteren - Mons (2-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Standaard Wetteren en Mons is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Mons. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Standaard Wetteren - Mons
Goals
2
3
LIVE Standaard Wetteren - Mons 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standaard Wetteren - Mons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Standaard Wetteren - Mons
Opstellingen Standaard Wetteren - Mons

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Standaard Wetteren - Mons

Standaard Wetteren en Mons treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Standaard Wetteren en Mons in de Eerste Divisie B vond plaats op 28 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mons. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Mons favoriet. 3 keer wist de ploeg van Standaard Wetteren te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Standaard Wetteren. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Standaard Wetteren 0
Winst Mons 3
Gelijkspel 0
Totaal 3
Tags
Standaard Wetteren - Mons Opstelling Standaard Wetteren Opstelling Mons Live Standaard Wetteren - Mons Live Standaard Wetteren - Mons kijken Standaard Wetteren - Mons kijken Live Standaard Wetteren - Mons stream Standaard Wetteren - Mons Fox Sports Nabeschouwing Standaard Wetteren - Mons Uitslag Standaard Wetteren - Mons Statistieken Standaard Wetteren - Mons Eerste Divisie B 2010/2011 Standaard Wetteren - Mons wedden Standaard Wetteren - Mons gokken Standaard Wetteren - Mons Unibet