Nabeschouwing Vise - Dender (4-0) || Eerste Divisie B 2010/2011

Zondag 13 februari 2011 - 15:00 uur



In de Eerste Divisie B 2010/2011 neemt Vise het zondag 13 februari 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Dender. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Cité de l'Oie in Visé.

Via de Vise - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vise - Dender (4-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Vise en Dender is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Vise. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Vise - Dender
Goals
4
0
LIVE Vise - Dender 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vise - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Vise - Dender
Opstellingen Vise - Dender

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Vise - Dender

Vise en Dender treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Vise en Dender in de Eerste Divisie B vond plaats op 25 augustus 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Vise 0
Winst Dender 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Vise - Dender Opstelling Vise Opstelling Dender Live Vise - Dender Live Vise - Dender kijken Vise - Dender kijken Live Vise - Dender stream Vise - Dender Fox Sports Nabeschouwing Vise - Dender Uitslag Vise - Dender Statistieken Vise - Dender Eerste Divisie B 2010/2011 Vise - Dender wedden Vise - Dender gokken Vise - Dender Unibet