Nabeschouwing Vise - Rupel Boom (2-1) || Eerste Divisie B 2010/2011

Zondag 20 maart 2011 - 15:00 uur



In de Eerste Divisie B 2010/2011 neemt Vise het zondag 20 maart 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Rupel Boom. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Cité de l'Oie in Visé.

Via de Vise - Rupel Boom live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vise - Rupel Boom (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Vise en Rupel Boom is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Vise. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Vise - Rupel Boom
Goals
2
1
LIVE Vise - Rupel Boom 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vise - Rupel Boom teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Vise - Rupel Boom
Opstellingen Vise - Rupel Boom

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Vise - Rupel Boom

Vise en Rupel Boom treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Vise en Rupel Boom in de Eerste Divisie B vond plaats op 24 oktober 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Vise 0
Winst Rupel Boom 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Vise - Rupel Boom Opstelling Vise Opstelling Rupel Boom Live Vise - Rupel Boom Live Vise - Rupel Boom kijken Vise - Rupel Boom kijken Live Vise - Rupel Boom stream Vise - Rupel Boom Fox Sports Nabeschouwing Vise - Rupel Boom Uitslag Vise - Rupel Boom Statistieken Vise - Rupel Boom Eerste Divisie B 2010/2011 Vise - Rupel Boom wedden Vise - Rupel Boom gokken Vise - Rupel Boom Unibet