Nabeschouwing Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen (0-1) || Eerste Divisie B 2014/2015

Zondag 14 december 2014 - 14:30 uur



In de Eerste Divisie B 2014/2015 neemt Woluwe-Zaventem het zondag 14 december 2014 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Racing Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Gemeentelijk Sportstadion in Zaventem.

Via de Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Woluwe-Zaventem en Racing Mechelen is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Racing Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen
LIVE Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen
Opstellingen Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen

Woluwe-Zaventem en Racing Mechelen treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Woluwe-Zaventem en Racing Mechelen in de Eerste Divisie B vond plaats op 13 augustus 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Woluwe-Zaventem. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Woluwe-Zaventem favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Racing Mechelen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Woluwe-Zaventem 1
Winst Racing Mechelen 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen Opstelling Woluwe-Zaventem Opstelling Racing Mechelen Live Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen Live Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen kijken Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen kijken Live Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen stream Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen Fox Sports Nabeschouwing Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen Uitslag Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen Statistieken Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen Eerste Divisie B 2014/2015 Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen wedden Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen gokken Woluwe-Zaventem - Racing Mechelen Unibet