Nabeschouwing Almere City - Roda JC (2-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 20 december 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Almere City het vrijdag 20 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Roda JC (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 2-0 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Y. Loen, waarmee Almere City met 1-0 de leiding nam. Almere City vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Venema op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Almere City.

Wedstrijdstatistieken Almere City - Roda JC
2
0
LIVE Almere City - Roda JC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Almere City Doelpunt Y. Loen Almere City 1-0
59' Doelpunt Almere City Doelpunt N. Venema met assist van T. Verheydt Almere City 2-0
60' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel I. Prtajin voor I. Ugbo Roda JC Kerkrade
73' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Roesch Roda JC Kerkrade
74' Wissel Almere City Wissel D. Blackson voor R. Mannes Almere City
77' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Remans voor A. Cotan Roda JC Kerkrade
83' Wissel Almere City Wissel A. Ahannach voor R. Kip Almere City
84' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Klaasen Roda JC Kerkrade
86' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel F. Gobitaka voor J. Croux Roda JC Kerkrade
89' Wissel Almere City Wissel M. Kaandorp voor T. Verheydt Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Roda JC
Opstellingen Almere City - Roda JC
De opstellingen van Almere City en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Almere City - Roda JC

Almere City en Roda JC treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en Roda JC in de Eerste Divisie vond plaats op 9 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Almere City als Roda JC wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Almere City 2
Winst Roda JC 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 9e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 15e plaats.