Nabeschouwing Almere City - TOP Oss (3-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 6 december 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Almere City het vrijdag 6 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - TOP Oss (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Maarten Toeback geëindigd in een 3-0 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Almere City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van T. Verheydt. Almere City vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Venema op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 84e minuut was de ideale kans voor Almere City om te scoren. N. Venema was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 85e minuut volgde een derde treffer van Almere City, waarmee D. Mirani zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maarten Toeback, waardoor Almere City dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Almere City - TOP Oss
Goals
3
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
9
6
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
112
160
Gevaarlijke aanvallen
66
104
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Almere City - TOP Oss 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Almere City Doelpunt T. Verheydt Almere City 1-0
42' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. Stuy van den Herik TOP Oss
45' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor H. Asmelash TOP Oss
62' Wissel TOP Oss Wissel O. Rommens voor S. Overgoor TOP Oss
65' Doelpunt Almere City Doelpunt N. Venema met assist van D. Mirani Almere City 2-0
66' Wissel Almere City Wissel B. Meijers voor R. Balker Almere City
66' Wissel Almere City Wissel A. Ahannach voor R. Kip Almere City
70' Wissel TOP Oss Wissel C. Celik voor C. Peters TOP Oss
78' Wissel Almere City Wissel M. Kaandorp voor T. Verheydt Almere City
80' Wissel TOP Oss Wissel D. Gravenberch voor D. Hettinga TOP Oss
83' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Pique TOP Oss
84' Penalty gemist Almere City Penalty gemist N. Venema Almere City
85' Doelpunt Almere City Doelpunt D. Mirani Almere City 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - TOP Oss
Opstellingen Almere City - TOP Oss
De opstellingen van Almere City en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Almere City
# Speler Pos.
22 Joshua Smits K
14 Damon Mirani V
5 Delvechio Blackson V
11 Faris Hammouti V
4 Radinio Balker V
27 Youri Loen M
10 Ricardo Kip M
17 Anwar Bensabouh A
9 Thomas Verheydt A
30 James Efmorfidis A
25 Nick Venema A
Wissels Almere City
# Speler Pos.
21 Timo Plattel K
41 Stijn Keller K
32 Ezra Hoogenboom V
12 Ruggero Mannes V
13 Bart Meijers V
7 Anass Ahannach M
8 Niek Vossebelt M
28 Shayon Harrison A
24 Mees Kaandorp A
19 Torino Hunte A
Voorbeschouwing Almere City - TOP Oss

Almere City en TOP Oss treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maarten Toeback en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 25 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Almere City favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Almere City 13
Winst TOP Oss 10
Gelijkspel 3
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 11e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Almere City - TOP Oss Opstelling Almere City Opstelling TOP Oss Live Almere City - TOP Oss Live Almere City - TOP Oss kijken Almere City - TOP Oss kijken Live Almere City - TOP Oss stream Almere City - TOP Oss Fox Sports Nabeschouwing Almere City - TOP Oss Uitslag Almere City - TOP Oss Statistieken Almere City - TOP Oss Eerste Divisie 2019/2020 Almere City - TOP Oss wedden Almere City - TOP Oss gokken Almere City - TOP Oss Unibet