Nabeschouwing De Graafschap - Excelsior (0-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 1 november 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt De Graafschap het vrijdag 1 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Excelsior (0-0)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen De Graafschap en Excelsior geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren De Graafschap en Excelsior gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Excelsior kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Marc Nagtegaal niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken De Graafschap - Excelsior
Balbezit
53%
47%
Schoten totaal
17
11
Schoten op doel
2
8
Aanvallen
115
100
Gevaarlijke aanvallen
71
54
Corners
4
4
Wissels
2
2
LIVE De Graafschap - Excelsior 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
64' Wissel De Graafschap Wissel J. Helmer voor M. Hamdaoui De Graafschap
70' Wissel Excelsior Wissel A. Mendes Moreira voor T. Verhaar Excelsior
75' Wissel Excelsior Wissel J. Zwarts voor S. Meijer Excelsior
86' Wissel De Graafschap Wissel J. Thomassen voor G. Breinburg De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Excelsior
Opstellingen De Graafschap - Excelsior
De opstellingen van De Graafschap en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing De Graafschap - Excelsior

De Graafschap en Excelsior treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Excelsior in de Eerste Divisie vond plaats op 12 april 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Excelsior slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 4
Winst Excelsior 2
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel De Graafschap op een 2e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
De Graafschap - Excelsior Opstelling De Graafschap Opstelling Excelsior Live De Graafschap - Excelsior Live De Graafschap - Excelsior kijken De Graafschap - Excelsior kijken Live De Graafschap - Excelsior stream De Graafschap - Excelsior Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Excelsior Uitslag De Graafschap - Excelsior Statistieken De Graafschap - Excelsior Eerste Divisie 2019/2020 De Graafschap - Excelsior wedden De Graafschap - Excelsior gokken De Graafschap - Excelsior Unibet