Nabeschouwing De Graafschap - FC Eindhoven (4-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 20 september 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt De Graafschap het vrijdag 20 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - FC Eindhoven (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen De Graafschap en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers geëindigd in een 4-0 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. Hamdaoui, waarmee De Graafschap met 1-0 de leiding nam. De Graafschap vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Breinburg op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van De Graafschap, waarmee R. Seuntjens zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor De Graafschap in de 80e minuut, nadat J. Thomassen de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor De Graafschap.

Wedstrijdstatistieken De Graafschap - FC Eindhoven
Goals
4
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
16
8
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
133
117
Gevaarlijke aanvallen
75
53
Corners
3
9
Wissels
3
3
LIVE De Graafschap - FC Eindhoven 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt De Graafschap Doelpunt M. Hamdaoui met assist van J. Tutuarima De Graafschap 1-0
30' Doelpunt De Graafschap Doelpunt G. Breinburg met assist van M. Hamdaoui De Graafschap 2-0
46' Wissel FC Eindhoven Wissel A. Daniels voor K. de Rooij FC Eindhoven
53' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor M. Peijnenburg FC Eindhoven
62' Doelpunt De Graafschap Doelpunt R. Seuntjens De Graafschap 3-0
67' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Cicilia voor M. Makasi FC Eindhoven
67' Wissel De Graafschap Wissel J. Thomassen voor R. Seuntjens De Graafschap
80' Doelpunt De Graafschap Doelpunt J. Thomassen met assist van B. van den Boomen De Graafschap 4-0
82' Wissel De Graafschap Wissel J. Helmer voor M. Hamdaoui De Graafschap
84' Wissel De Graafschap Wissel M. van Nispen voor B. van den Boomen De Graafschap
Opstellingen De Graafschap - FC Eindhoven
De opstellingen van De Graafschap en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing De Graafschap - FC Eindhoven

De Graafschap en FC Eindhoven treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Björn Kuipers en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat De Graafschap en FC Eindhoven elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 0
Winst FC Eindhoven 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel De Graafschap op een 1e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
De Graafschap - FC Eindhoven Opstelling De Graafschap Opstelling FC Eindhoven Live De Graafschap - FC Eindhoven Live De Graafschap - FC Eindhoven kijken De Graafschap - FC Eindhoven kijken Live De Graafschap - FC Eindhoven stream De Graafschap - FC Eindhoven Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - FC Eindhoven Uitslag De Graafschap - FC Eindhoven Statistieken De Graafschap - FC Eindhoven Eerste Divisie 2019/2020 De Graafschap - FC Eindhoven wedden De Graafschap - FC Eindhoven gokken De Graafschap - FC Eindhoven Unibet