Voorbeschouwing De Graafschap - Jong PSV (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 22 november 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt De Graafschap het vrijdag 22 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE De Graafschap - Jong PSV 0-0

Vanaf vrijdag 22 november 2019 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - Jong PSV volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 7 dagen, 15 uur, 33 minuten en 48 seconden.

Opstellingen De Graafschap - Jong PSV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - Jong PSV

De Graafschap en Jong PSV treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat De Graafschap en Jong PSV elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 0
Winst Jong PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
De Graafschap - Jong PSV Opstelling De Graafschap Opstelling Jong PSV Live De Graafschap - Jong PSV Live De Graafschap - Jong PSV kijken De Graafschap - Jong PSV kijken Live De Graafschap - Jong PSV stream De Graafschap - Jong PSV Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Jong PSV Uitslag De Graafschap - Jong PSV Statistieken De Graafschap - Jong PSV Eerste Divisie 2019/2020 De Graafschap - Jong PSV wedden De Graafschap - Jong PSV gokken De Graafschap - Jong PSV Unibet