Nabeschouwing De Graafschap - SC Cambuur (2-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 9 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt De Graafschap het vrijdag 9 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - SC Cambuur (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen De Graafschap en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 2-0 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 47 minuten. Y. El Jebli maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee De Graafschap vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. De Graafschap vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Schuurman op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor De Graafschap.

LIVE De Graafschap - SC Cambuur 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Hoedemakers SC Cambuur
28' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor J. van Deelen SC Cambuur
35' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor T. van de Pavert De Graafschap
47' Penalty De Graafschap Penalty Y. El Jebli De Graafschap 1-0
51' Doelpunt De Graafschap Doelpunt J. Schuurman met assist van G. Breinburg De Graafschap 2-0
54' Wissel SC Cambuur Wissel S. Akoy voor M. Hoedemakers SC Cambuur
58' Wissel De Graafschap Wissel J. Van Heertum voor L. Owusu De Graafschap
62' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor D. van Mieghem De Graafschap
64' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor I. Kallon SC Cambuur
65' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor G. Breinburg De Graafschap
69' Wissel SC Cambuur Wissel M. Paulissen voor R. Maulun SC Cambuur
73' Wissel De Graafschap Wissel J. Vet voor G. Breinburg De Graafschap
84' Wissel SC Cambuur Wissel R. Oratmangoen voor G. Korte SC Cambuur
89' Wissel De Graafschap Wissel F. Olijve voor D. van Mieghem De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - SC Cambuur
Opstellingen De Graafschap - SC Cambuur
De opstellingen van De Graafschap en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.