Voorbeschouwing De Graafschap - Telstar (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 13 december 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt De Graafschap het vrijdag 13 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst De Graafschap Gelijk Winst Telstar
1.42x inzet 4.7x inzet 6.4x inzet
LIVE De Graafschap - Telstar 0-0

Vanaf vrijdag 13 december 2019 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - Telstar volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 23 uur, 26 minuten en 5 seconden.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen De Graafschap - Telstar

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - Telstar

De Graafschap en Telstar treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat De Graafschap en Telstar elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 0
Winst Telstar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel De Graafschap op een 3e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 10e plaats.

Tags
De Graafschap - Telstar Opstelling De Graafschap Opstelling Telstar Live De Graafschap - Telstar Live De Graafschap - Telstar kijken De Graafschap - Telstar kijken Live De Graafschap - Telstar stream De Graafschap - Telstar Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Telstar Uitslag De Graafschap - Telstar Statistieken De Graafschap - Telstar Eerste Divisie 2019/2020 De Graafschap - Telstar wedden De Graafschap - Telstar gokken De Graafschap - Telstar Unibet