Nabeschouwing Excelsior - Almere City (4-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 13 september 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Excelsior het vrijdag 13 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Almere City (4-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Excelsior en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 4-2 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door R. Vloet, waarmee Excelsior met 1-0 de leiding nam. Excelsior vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Zwarts op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 57e minuut was de ideale kans voor Almere City om te scoren. N. Vossebelt was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 64e minuut was het Almere City dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van S. Harrison. Na 69 minuten werd de voorsprong voor Excelsior vergroot nadat R. Vloet de 3-1 wist te scoren. Almere City verkleinde in de 77e minuut de achterstand doordat A. Ahannach de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 90e minuut was het Excelsior dat via S. Meijer de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Siemen Mulder bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Excelsior.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - Almere City
Goals
4
2
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
9
4
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
79
99
Gevaarlijke aanvallen
43
61
Corners
3
13
Wissels
3
3
LIVE Excelsior - Almere City 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor R. Vloet Excelsior
49' Doelpunt Excelsior Doelpunt R. Vloet met assist van A. Mendes Moreira Excelsior 1-0
53' Doelpunt Excelsior Doelpunt J. Zwarts met assist van J. Fortes Excelsior 2-0
57' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor H. Matthys Excelsior
57' Penalty gemist Almere City Penalty gemist N. Vossebelt Almere City
61' Wissel Almere City Wissel N. Venema voor J. Goselink Almere City
62' Wissel Almere City Wissel A. Ahannach voor T. Hunte Almere City
63' Wissel Excelsior Wissel S. Meijer voor T. Verhaar Excelsior
64' Doelpunt Almere City Doelpunt S. Harrison met assist van N. Vossebelt Almere City 2-1
69' Doelpunt Excelsior Doelpunt R. Vloet met assist van L. Bruins Excelsior 3-1
75' Wissel Almere City Wissel A. Bensabouh voor Y. Loen Almere City
77' Doelpunt Almere City Doelpunt A. Ahannach met assist van B. van Vlerken Almere City 3-2
83' Wissel Excelsior Wissel T. Oude Kotte voor R. van der Meer Excelsior
86' Wissel Excelsior Wissel D. Haspolat voor J. Zwarts Excelsior
90' Doelpunt Excelsior Doelpunt S. Meijer Excelsior 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - Almere City
Opstellingen Excelsior - Almere City
De opstellingen van Excelsior en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Almere City
# Speler Pos.
22 Joshua Smits K
2 Bram van Vlerken V
14 Damon Mirani V
5 Delvechio Blackson V
4 Radinio Balker V
8 Niek Vossebelt M
27 Youri Loen M
26 Jelle Goselink M
19 Torino Hunte A
28 Shayon Harrison A
24 Mees Kaandorp A
Wissels Almere City
# Speler Pos.
41 Stijn Keller K
21 Timo Plattel K
15 Dico Koppers V
16 Nicky van Hilten V
3 Joedrick Pupe V
11 Faris Hammouti V
13 Bart Meijers V
7 Anass Ahannach M
17 Anwar Bensabouh A
25 Nick Venema A
Voorbeschouwing Excelsior - Almere City

Excelsior en Almere City treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Siemen Mulder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 31 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Excelsior favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Almere City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior 5
Winst Almere City 2
Gelijkspel 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior op een 3e positie staat, terwijl we Almere City terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Excelsior - Almere City Opstelling Excelsior Opstelling Almere City Live Excelsior - Almere City Live Excelsior - Almere City kijken Excelsior - Almere City kijken Live Excelsior - Almere City stream Excelsior - Almere City Fox Sports Nabeschouwing Excelsior - Almere City Uitslag Excelsior - Almere City Statistieken Excelsior - Almere City Eerste Divisie 2019/2020 Excelsior - Almere City wedden Excelsior - Almere City gokken Excelsior - Almere City Unibet