Nabeschouwing Excelsior - Jong Utrecht (2-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Zaterdag 10 augustus 2019 - 19:45 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Excelsior het zaterdag 10 augustus 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Jong Utrecht (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Excelsior en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 2-0 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door J. Zwarts, waarmee Excelsior met 1-0 de leiding nam. Excelsior vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Zwarts op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Excelsior.

LIVE Excelsior - Jong Utrecht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Wissel Excelsior Wissel R. Vloet voor T. Verhaar Excelsior
63' Doelpunt Excelsior Doelpunt J. Zwarts met assist van S. Horemans Excelsior 1-0
73' Doelpunt Excelsior Doelpunt J. Zwarts met assist van A. Mendes Moreira Excelsior 2-0
77' Wissel Jong Utrecht Wissel H. Acheffay voor E. Maddy Jong Utrecht
78' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Barjiji voor O. Velanas Jong Utrecht
81' Wissel Excelsior Wissel E. Omarsson voor J. Zwarts Excelsior
85' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor L. Bruins Excelsior
86' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Mallahi voor T. Brinkman Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - Jong Utrecht
Opstellingen Excelsior - Jong Utrecht
De opstellingen van Excelsior en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Excelsior - Jong Utrecht

Excelsior en Jong Utrecht treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Excelsior en Jong Utrecht elkaar treffen in de Eerste Divisie.